Avantazhet e Map2heal për Profesionistët e Shëndetit


Për të mbajtur deri me pacientët të cilët duan të vijnë në Turqi për trajtim mjekësor!

Avantazhet e Map2heal për Profesionistët e Shëndetit

Për të mbajtur deri me shëndetin e turizmit dhe teknologjisë

Map2heal ofron korporatave të Reja të Teknologjisë karakteristika në mënyrë që profesionistët shëndetësor mund të përdorin teknologjinë në mënyrë të drejtë dhe në përputhje me standardet botërore. Për të mbajtur në kontakt me të dyja tuaj ndërkombëtare pacientët dhe kolegët me më të avancuar në botë Shëndetin e Turizmit Platformë, map2heal.


Profesional faqen e Internetit në 17 Gjuhë të Ndryshme

Duke u regjistruar në map2heal ju mund të merrni shans për të qenë një i njohur e kujdesit shëndetësor të qendrës apo të një profesionisti shëndetësor në mbarë botën. Merrni web profesional të sistemit e cila paraqet organizatën tuaj, trajtim paketat ndërkombëtare të Kujdesit Shëndetësor të Turizmit dhe organizatave ndërkombëtare pacientët në gjuhën e tyre!

Online Rrjetit Të Marketingut

Tregu Trajtimin tuaj Paketat e Map2heal për vendet e tjera. Duke shtypur një buton të vetëm, qindra të rrjetit të zyrave do të përfaqësojë ju dhe ju mund të përgjigjen online ditore dhe të çastit paketën e shitjes kërkesat dhe çmimet pyetje.

Mjekësore File Transfer Modul

Në distanca nuk janë deri më tani më! Pacientët nga e gjithë bota, transferimin dosjet e tyre për të ju në një të shpejtë dhe të sigurt të rrugës. Me vetëm 3 hapa, pacientët tuaj mund të shikoni DICOM, PDF dhe fotografi me figurën e përmbajtjes me e re e teknologjisë dhe ju mund të hapur ato fotografi me të aprovuar nga FDA DICOM Shikues apo OsiriX.

Online Chat Modul

Ju mund të komunikojnë me pacientët tuaj nëpërmjet chat online modul brenda të cilit tuaj të shkurtër, mesazhe me tekst dhe pacientëve përgjigjet do të jenë të përkthyera edhe në gjuhën tuaj dhe informohuni.

E Miratimit Të Pacientit Format

Për procedurave mjekësore tuaj ndërkombëtare pacientët, ne ju ofrojmë ligjore pëlqimin e formave të kontrolluara nga avokatët. Ju mund të hyni 4.000 pëlqimin format në 17 gjuhë të ndryshme online.

Video-Konference Modul

Nëse ajo është online takim ballë për ballë ose në video-konference kërkesë, Map2heal ju ofron ideal virtuale ekzaminim ose "Mendim të Dytë" platformë.

Paketa Shëndetësore

Ju mund të pranishëm trajtimin e paketave të organizatës suaj përgatitur për ndërkombëtar pacientët për miliona njerëz dhe agjencitë shëndetësore. Map2heal shërben si një urë mes jush dhe ndërkombëtare pacientëve në mënyrë që ju mund të paraqesë një kuotë ose e tregut tuaj të trajtimit të paketave.

Buton Paniku

Me buton paniku funksion të Map2heal, në rast urgjence, të shëndetit turistët në Turqi mund të gjeni në afërsi Organizatat Shëndetësore dhe të komunikojnë me ta në gjuhën e tyre me anë të tyre të telefonave të zgjuar.

Artikuj dhe Video

Nenet, njoftimet dhe informative tekstet që ju të ngarkoni në Map2heal janë botuar pas kontrollimit të tyre pajtim me HONCode parimet. Artikujt që ju të ngarkoni në Map2heal do të lexohet e gjithë bota me fjalen përkthime në 17 gjuhë të ndryshme.

Map2heal Web Sistemit Të Teknologjisë: "Cloud Pro"

Për të mbajtur deri me zhvillimet e Shëndetësisë, Turizmit dhe teknologjisë!

Map2heal nuk është vetëm një "faqe interneti" ose një "web portal". Ajo është një sistem software zhvilluar në mënyrë unike për Shëndetin e Turizmit. Ky software është esencial për kujdesin shëndetësor pikat që dëshira për të arritur ndërkombëtare të pacientëve. Map2heal e Re Pro respekton llogarinë tuaj të korporatës të identitetit!

Nëse ju regjistroheni në Map2heal si spitale, Qendra të kujdesit Shëndetësor ose Mjeku, ne integrohen korporatës tuaj të internetit me Map2heal software në 17 gjuhë të ndryshme. Map2heal është sistem software që përdor shpejtësi të lartë të teknologjisë cloud Cloud Pro, funksionon nën tuaj domain dhe logo. Në këtë mënyrë, ju ndani të gjithë përmbajtjen tuaj me botën nën tuaj identitetit korporativ.


Untitled-1 Global Health Guide SEO Online POS Receiving Module Mobile Application Social Media Integration Doctor’s Website Professional Hospital Web Portal E-mail Marketing Health Tourism Journal Treatment Packages Network Marketing Online Agency Corporation Patient Consent Forms International Health Tourism Platform (Map2heal)

Ndërkombëtare Të Kontaktoni Zyrat


Map2heal vendos qindra Ndërkombëtare të Kontaktoni Zyrat për Institucionet Shëndetësore me vetëm një klik. Në sajë të Rrjetit të Zyrave ndërkombëtare pacientët mund të jenë të informuar në lidhje me Shëndetin tuaj të Institucionit, të paraqesë një citim dhe për të bërë video thirrje me mjekët. Të reklamuar tuaj trajtimin e paketave tona të Rrjetit Ndërkombëtar të Zyrave.

Anëtarët Tanë


Güven Hospitals
Güven Hospitals

Güven Hospitals


Visit
Güven Hospitals

Rreth

Aiming to provide medical services at international standards, Ankara Güven Hospital, established in 1974, presents a harmony of requirements of modern medicine and years of experience. High quality services that we provide in all aspects increase number of our patients and demands, while the responsibility that we carry for our patient rises. Our story, which began as a small hospital in 1974, has reached a general hospital concept with a capacity of 251 beds, 12 operating theaters and personnel of specialists, practitioners, nurses and allied healthcare personnel in 40.000 meter square area. The pride of achievements motivates us to go further on and raise what we aim for the future. We carry on our path as we always keep in mind that our privilege is the TRUST that our patients feel...

TOBB ETU Hospital
TOBB ETU Hospital

TOBB ETU Hospital


Visit
TOBB ETU Hospital

Rreth

TOBB ETU Hospital is an institution committed to respecting patient rights; their needs and demands, without compromising on ethical values and it provides an accessible, continuous, reliable and high quality of health care services in accordance with modern standards.

Özel Ümit Hastanesi
Özel Ümit Hastanesi

Özel Ümit Hastanesi


Visit
Özel Ümit Hastanesi

Academic Hospital
Academic Hospital

Academic Hospital


Visit
Academic Hospital

Romatem Bağdat Caddesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Romatem Bağdat Caddesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Romatem Bağdat Caddesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi


Visit
Romatem Bağdat Caddesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Prof. Birol Civelek, MD
Prof. Birol Civelek, MD

Prof. Birol Civelek, MD


Visit
Prof. Birol Civelek, MD

Rreth

He recently established his own clinic and performs his major surgeries at the most prestigious hospitals.

Liv Hospital Ankara
Liv Hospital Ankara

Liv Hospital Ankara


Visit
Liv Hospital Ankara

Physical Therapy and Rehabilitation Medical Center
Physical Therapy and Rehabilitation Medical Center

Physical Therapy and Rehabilitation Medical Center


Visit
Physical Therapy and Rehabilitation Medical Center

Rreth

In 2000, Turkey's first private Specialist in Physical Therapy and Rehabilitation Medical Center is established by Dr. Turkan Tunerir which offers high quality health services to the people under brand of Fizyomer Physical Therapy and Rehabilitation Center for 15 years in Eskisehir. With experienced specialist physicians, physiotherapists, nurses and Fizyomer team we work to accomplish our mission to improve the life quality of our patients. In our new facility built upon our extensive 20 years of experience, covers 5000 m2 enclosed area that contains extensive physical therapy and rehabilitation rooms, therapy pool and modern medical units serves in Eskişehir as the Turkey's largest with the Fizmyomer Terapia concept.

 ENTO ENT Medical Center
 ENTO ENT Medical Center

ENTO ENT Medical Center


Visit
ENTO ENT Medical Center

Rreth

Established in 2001 in İzmir, ENTO ENT Medical Center has been offering quality and high tech health services to its patients thanks to its expert and experiences physicians as well as its health personnel that value human health.

Medistcare International Health Tourism Services
Medistcare International Health Tourism Services

Medistcare International Health Tourism Services


Visit
Medistcare International Health Tourism Services

Rreth

Our company was established with the aim of offering health services with high quality and reasonable prices to people living abroad. "Be Healthy, Stay Happy" is our motto and we give all kinds of services to achieve that. We are working with specialists to your health in Istanbul where Asia connects to Europe. Our goal is giving you all quality health services you need for your health and happiness with affordable prices and extend our "Be Healthy, Stay Happy" motto with you.

Lokman Hekim Hospitals Group
Lokman Hekim Hospitals Group

Lokman Hekim Hospitals Group


Visit
Lokman Hekim Hospitals Group

Sibel Atalay International Aesthetic Clinic
Sibel Atalay International Aesthetic Clinic

Sibel Atalay International Aesthetic Clinic


Visit
Sibel Atalay International Aesthetic Clinic

Rreth

Sibel Atalay International Aesthetic Clinic provides the highest standart of medical treatment with the aim of boosting patient’s self-confidence. Dr Sibel Atalay is fully qualified aesthetic surgeon with cerfification of Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery. Sibel Atalay International Aesthetic Clinic also provides a range of health, skincare and minor surgeries and the latest non-surgical cosmetic treatments. All of our treatments at Cosmetic Clinic are medically researched to get CE and/or FDA approval using premium quality medication, products and equipments. From Europa, Asia and Arabian countries patients prefer to have surgery or cosmetic treatments in Sibel Atalay International Aesthetic Clinic. Our clinic in Antalya, offers a modern, clinic environment for all cosmetic surgery and treatment needs. Sibel Atalay International Aesthetic Clinic is in Lara, the heart of Antalya city, situated 20 minutes away from the airport.

Attelia Oral and Dental Health Center
Attelia Oral and Dental Health Center

Attelia Oral and Dental Health Center


Visit
Attelia Oral and Dental Health Center