Reklamat

Fillojnë Reklamat në map2heal!

Medical Products/Devices


Futur tuaj shërbimeve & produkteve në të gjithë botën

Ju mund të tregut të produktit tuaj një nga një. Ju mund të prezantoni kompaninë tuaj në të gjithë botën përmes instalimit të çdo lloj informacioni në lidhje me produktet tuaja në këtë platformë në 17 gjuhë për përfitimet e përdoruesve.

Online Ad. dokumentet

Të gjitha imazhet, videot, broshura ose udhëzuesin e përdoruesit, revista shkencore janë vetëm për një produkt. Këtë e domosdoshme platformë për mjekët dhe pacientët. E përditshme mijëra njerëz hulumtime në lidhje me produktin tuaj dhe të përpiqen për të arritur atë.

17 mbështetje gjuhën

Ju mund të maksimizuar potencial të eksportit të produktit tuaj me 17 gjuhë të ndryshme për mbështetje. Ju mund të kontaktoni me klientët ndërkombëtarë në gjuhët e tyre. Ju mund të bëni online marketing dhe shitje me Map2heal.

Thermal Baths


Futur shërbimet tuaja në të gjithë botën

Ju mund të arrijnë të njerëzve nga e gjithë bota, dhe për të futur kurë metodat e juaj Banjot Termale ose Spa Qendra. Mijëra të kujdesit shëndetësor kërkuesit janë në kërkim mbi këtë temë, nëpërmjet internetit. Map2heal ndërmjetëson ata njerëz për të përmbushur ju.

Merrni klienti feedbacks dhe përvojat

Po prezantojmë Banjot Termale dhe Spa Qendra në web profesional. Si të dallueshme nga faqja e internetit që ju mund të bëni kontakt me klientët tuaj në gjuhë të ndryshme dhe ju mund të forcuar lidhjen tuaj me ta. Map2heal përpara të gjithë dëshminë, të cilat vijnë nga tuaja të mëparshme dhe konsumatorët e kënaqur për klientët tuaj potencial.

Ndërmarrje zgjidhje

Ju mund lidhje biznesi juaj e internetit me map2heal për paraqitjen tuaj logo ose tuaja faqe për klientët. Jo vetëm tregojnë logon tuaj,ju gjithashtu mund të aktivizoni tuaj reklama dhe njoftime në shënjestër të vendit gjuha kryesore.

  • Menaxhuar të parë renditet
  • Shikoni statistikat
  • Marrë komente të përdoruesve
  • Kemi një Fushatë Faqe

Filloni Tani!