Po,Map2heal është 100% falas për përdoruesit. . Ne doni të bëni atë aq e lehtë sa të jetë e mundur për ju për të marrë kujdesin që ju duhet në timeliest mënyrë. Më të përditësuar dhe të plotë të ju mbajë të profilit tuaj, më shumë ju mund të bëni përdorimin e avantazheve të Map2heal.
Ofruesve të kujdesit shëndetësor të cilët janë partner me Map2heal të bëhet një pjesë e botërore e turizmit. Përmes shërbimeve tona, ata janë në gjendje për të paraqitur veten e tyre në botë në 17 gjuhë të ndryshme, të ndjekur deri me pacientët e tyre dhe për të mbajtur në kontakt me ta. Ata do të jenë në gjendje të përdorin mjekësore pëlqimin e formave që janë përgatitur nga Map2heal dhe shqyrtuar fuqishëm nga avokatët në gjuhën amtare të pacientëve. Ofruesve të kujdesit shëndetësor duhet të paguani një tarifë abonimi për të marrë përfitimet e këtyre shërbimeve. Për më tepër reklama që shfaqen në faqet e mjekëve dhe profesionistëve të shëndetësisë me anëtarësimet e lirë të kontribuojnë edhe për fitime.
Po, Map2heal ofron shërbime në 17 gjuhë të ju lejuar të lehtë të gjeni mjekët dhe ofruesve të kujdesit shëndetësor, kudo që janë në botë..Aktualisht shërbimet tona janë në dispozicion në anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, portugalisht, Italisht, Japonisht, arabisht, turqisht, persisht, daneze, rusisht, holandisht, greke dhe suedeze.
Map2heal të parë u shfaq në Lindjen e Mesme dhe Evropë. Sistemi ynë mund të përdoret në vende të tjera ku dhënë 17languages janë përdorur në mënyrë aktive.
Map2heal është një sistem që ofron të ndërmjetme mjekësore shërbimet për përdoruesit bazuar në pacientit preferencat. Në mënyrë që të ju ofrojë shërbimin më të mirë, ju thjesht duhet të plotësoni formularin e regjistrimit plotësisht. Pasi të keni bërë , kështu që ju mund të ndiqni tuaj mjekët dhe ofruesve të kujdesit shëndetësor në tuaj të rrjetit, të komunikojë me ta në gjuhën tuaj dhe për të dërguar ato rezultatet e testit (ex. Tomography, MRI, Angiogram, etj) pa asnjë pagesë. Për më tepër, në rast të një emergjence, ju mund të arrijnë mjekun tuaj në gjuhën tuaj nuk ka rëndësi se ku ju jeni në botë. Ju mund të hyni në dhe të shkarkoni up-to-date mjekësore artikujt , librat, broshurat dhe librat përmes tonë search engine. Ju mund të gjeni përgjigje për çdo shëndetësore të lidhura pyetje jeni duke përdorur funksionin e kërkimit.
Map2heal ofron një rrjet të përfshirë ofruesit e shërbimeve shëndetësore, mjekët, kompanitë e sigurimeve dhe pacientëve. Në këtë rrjet, ju mund të drejtpërdrejt të komunikojnë me asnjë prej këtyre partive për të marrë tuaj të përgjigjet në të gjitha pyetjet që ju mund të keni.Ju gjithashtu do të ketë qasje në informacione të lëshuar nga spitalet dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor për sëmundje specifike,, simptomë dhe ankesave. Për më tepër, sistemi ju lejon të kërkoni për mjekët individual, pamja e tyre arsimore dhe akademike të kaluarën dhe për të parë publikimin e tyre dhënat.
Duke përdorur advanced filtër kërkim të Map2heal, ju mund të filtruar rezultatet e kërkimit të ofruesve të kujdesit shëndetësor nga vendndodhja e tyre, të folur të gjuhës, të pranuar kompania e sigurimit, në fushën e ekspertizës. Ju gjithashtu mund të filtruar ato nga niveli i tyre i aktivitetit brenda Map2heal. Në këtë mënyrë ju mund të zgjidhni të shëndetit profesional, i cili është më aktiv në sistem, i cili mund të përgjigjet në pyetjet tuaja ndoshta më të shpejtë.
Shkalla e aktivitetit të një mjeku ose ofrues të kujdesit shëndetësor është një dinamike të numrit të nxjerrë nga një algoritëm që përfshin të tij/saj në nivelin e aktivitetit në Map2heal sistemit përmes të variablave të tilla si e tij/saj shkallën e përgjigjes dhe kohën e pyetjeve, frekuencën në të cilën ai/ajo është dërguar rezultatet e testit të tij/saj blogs janë të lexoni, ju falenderoj mesazhe janë dërguar dhe profilin e tij/saj është vizituar. Dështimi për të treguar këtë lloj aktiviteti në sistem do të shkaktojë një rënie në vlerën e mjekut ose ofrues të kujdesit shëndetësor është shkalla e aktivitetit. Në qoftë se ju dëshironi, ju mund të filtruar rezultatet e kërkimit tuaj të mjekëve dhe ofruesve të kujdesit shëndetësor, bazuar në aktivitetin e tyre të kursit.
Duke përdorur një llogaritje metoda të përcaktuara nga arkat e sigurimit shëndetësor, Map2heal ju ofron më të mirë të sigurimit të udhëtimit kuotat për vendin keni ndërmend të udhëtojnë për të. Në këtë mënyrë, ju mund të zgjidhni më të përshtatshme dhe të përballueshme për sigurim shëndetësor.
Map2heal Rrezikun Llogaritja Pajisje llogarit tuaj rrezikut për shëndetin, duke e lidhur statusin aktual tuaj shëndetësore dhe tuaj të tanishme ose të destinuara vend. Në këtë mënyrë, ajo është në gjendje për të siguruar një listë të mjekëve dhe ofruesve të kujdesit shëndetësor ju mund të kenë nevojë për të kontaktuar në rast të një emergjence. Nëse ju jeni duke përdorur Map2heal të Lëvizshme Aplikimi, app do të paralajmërojë ju në lidhje me ju rajon që nuk është avaiable për statusin aktual tuaj shëndetësore.
Map2heal nuk dëshiron të dhënat personale identifikuese nga përdoruesit.. Tuaja personale identifikuese është e ruajtura në llogarinë tuaj në mënyrë anonime dhe nuk ndahen me të personi i tretë apo kompani, pa leje. Më të plotë tuaj Map2heal profili, më shumë ju mund të merrni avantazhet e Map2heal.. informacionin që ju jepni në profilin tuaj lejon sistemi për të llogaritur rreziqet për shëndetin tuaj gjatë udhëtimeve tuaja ose juaj e tanishme në vende gjithashtu të ju dërgoj alarme rreth vendndodhja juaj është e disponueshme për gjendjen tuaj shëndetësore, ju dërgojnë të sigurimit shëndetësor kuotat dhe up-to-date informacion në lidhje me sëmundjen dhe simptomat ju të identifikuar në profilin tuaj. Ju gjithashtu mund të shikoni profilet e tjera të pacientëve me sëmundje të ngjashme dhe të lexuar në lidhje me historitë e tyre.
Po, Map2heal dyqane tuaj personale të informacionit shëndetësor pa tuaj personale identifikuese dhe nuk i ndajnë ato me persona të tretë apo kompani, pa lejen tuaj.
Map2heal është projektuar për të ju mundësojë për të komunikuar me mjekun tuaj në një më të shpejtë dhe më e lehtë e duhur. Duke përdorur tonë file transfer dhe i sistemit të mesazheve të çastit modul ju mund të dërgoni tuaj rezultatet e testit (ex. Tomography, MRI, Angiogram, etj) me mjekun tuaj dhe të merrni në internet këshilla mjekësore.
Po, Kur për të dërguar një skedar Map2heal parë anonim pacientit të dhënave ose DICOM fotografi (CT, MRI, Angio etj.) dhe pastaj, bart të gjitha me SHBA-të hartuar HIPAA HITECH teknologjisë. Nga kjo metodë e transferimit të të dhënave ndodh në një koduar në mënyrën e duhur, dhe vetëm në kompjuterat apo pajisjet e lëvizshme të regjistruar në sistem mund të hapni ato. Një encryption algorithm, "fund-te-Fund Security" dhe një protokollin TCP, "Tre Mënyra shtrëngim duarsh", të cilat janë të dyja të përmbushur E. U. standardet e mjekësor në internet file transfer janë të integruar në sistemin tonë. Të gjitha DICOM fotografi (CT, MRI, Angio etj.) dërgoi mund të shikohet nga një FDA ka aprovuar DICOM shikuesit e krijuar nga SHBA tonë të partnerit të kompanisë, MedXT.
Të gjitha dërguar mesazhin janë dorëzuar për profesionistët e kujdesit shëndetësor menjëherë, pa asnjë pagesë, nuk ka rëndësi se ku ju jeni në botë. Map2heal, megjithatë, nuk mund të garantojnë një çast përgjigje të mesazheve. Profesionistët shëndetësor mund të përgjigjet për ju, më të mirë të përshtaten me kohë për orarin e tyre.
Ju mund të gëzojë të gjitha mundësitë e përmendura më sipër duke përdorur Map2heal Celular Aplikimit mbështetet nga Android dhe IOS sistemet operative. Me këtë kërkesë, në rast të një emergjence, ju mund të merrni në kontakt me agjensinë më të afërt të mjekut që e flet gjuhën tuaj; thërrisni një ambulancë, polici dhe fitimi nga ambasada e shërbimeve. Për shembull, në rast të një emergjence Map2heal të Lëvizshme Aplikimi, mund të gjeni ju duke përdorur sistemin GPS në telefonin tuaj celular dhe të drejtpërdrejtë me ju për më të afërt të shëndetit profesional i cili flet gjuhën tuaj dhe ofron urgjente kujdes. Ju mund të përdorni këtë tipar me konfigurimin bazë dhe të avancuara buton paniku funksione në telefonin tuaj celular aplikimit.
Map2heal llogarit një rrezik vlera në varësi të përdoruesit vend. Me këtë funksion, ajo mund të shënoni më të arritshme mjekët për ju paraprakisht dhe të përgatisë një rrezik hartë për sigurinë tuaj. Sistemi gjithashtu të drejtpërdrejtë me ju për më të afërt e të përshtatshme profesionale shëndetësore në rast të një emergjence.
Pasi ju të hyni në llogarinë tuaj, ju mund të arrijnë parametrat e llogarisë dhe ngrirje ose fshirë llogarinë tuaj duke klikuar ikonën në anën e djathtë menu tab vendosur në krye të faqes. Ndërkohë që kjo procedurë zhvillohet, Map2heal do të duan që ju të plotësoni një të shkurtër kënaqësinë pyetësor për të marrë përshtypjet tuaja.
Pasi të keni krijuar një llogari dhe të nënshkruar në, ju mund të kërkoni një takim nga specifike mjeku duke e vendosur profilin e tyre dhe duke klikuar mbi "të bëjë një takim". Pas kësaj, mjeku juaj do të merrni në kontakt me ju për të konfirmuar emërimin kërkesë. Edhe nëse kërkesa juaj formë është dërguar në gjuhën tuaj, ajo do të transferohet për shëndetin profesional në e tij/saj në gjuhë. Ne ju kujtoj se Map2heal vetëm mbart kërkesën tuaj për ofrues të kujdesit shëndetësor dhe nuk është përgjegjës për konfirmimin e emërimeve. Kur dërgoni një kërkesë, ju lutem sigurohuni që të përfshini adresën tuaj e-mail dhe/ose numrin tuaj të celularit, përndryshe kërkesa nuk do të shqyrtohet.
Ekipi ynë me të vërtetë vlerat e mendimit tuaj, shqetësimet dhe ankesat. Ju lehtë mund të na jepni përshtypjet tuaja duke plotësuar reagime formularin tonë të kontaktit lidhje. Kur ju duhet të raportoni shqetësimet tuaja për një doktor ose një qendër shëndetësore, ju mund të klikoni në "raport" button për të na japë përgjigjen. Map2heal ekipi do të punojë në shqetësimet tuaja sa më shpejt të jetë e mundur.